Ayhan, öğrencilerle bir araya geldi

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Atatürk ilkokulunda öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ayhan, öğrencilerle bir araya geldi
6366
Video için play'e tıklayın

Atatürk İlkokulu müdürü Abdullah Tur’dan gelen davet üzerine okul öğretmenlerini ve öğrencileri ziyaret eden Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan okulun birçok eksikliğinin giderebileceğinin de sözünü verdi. Okul girişinde müdür ve öğretmenler tarafından karşılanan başkan Ayhan öğretmenler odasında kısa bir süre okul yöneticileriyle gerçekleştirdiği sohbet sonrası öğrencilerle de bir araya geldi.8 Mart dünya kadınlar günü dolaysıyla da Atatürk ilkokulunda bulunan bayan öğretmenlere karanfil dağıtan başkan Ayhan kadınların gününü de kutladı.Öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini not alan başkan Ayhan belediyemizin göçü nispetinde bu sorunları çözeceğiz dedi. Öğretmenlerin; öğretmenler odasına televizyon ve oturma gurubu isteklerinin yansıra okul da bulunan Anasınıfının da bazı eksikliklerinin giderileceği yine okulda bulunan çok amaçlı salonun düzenleneceği ve okul çevresinde kilitli beton parke taşı döşeme ve peyzaj çalışmalarının yapılacağı sözü verildi.Ziyaret sırasında belediye başkanı Abdülhakim Ayhan’a öğrencilerden gelen mektup başkan Ayhan’ı hem şaşırttı hem de duygulandırdı. Gelen notta başkanım bize mahallemizde çocuk parkı yapın lütfen notunun yazıldığı kâğıdı okuyan Ayhan yer tahsisi sonrası mahalleye park yapılacağı müjdesini de verdi.Öğrencilerle soru cevap şekillinde geçen güzel sohbet sonrası açıklama yapan Akçakale Atatürk ilkokul müdürü Abdullah tuz şöyle konuştu; “Öncelikle bu gün 8 Mart dünya kadınlar günü dolaysıyla kadınlarımızın gününü kutluyorum. Bu vesileyle okulumuzu ziyaret eden sayın başkanımıza zahmet edip buraya geldiği için ve bazı isteklerimizi karşılamayı taahhüt etiği için kendisine okulum öğretmenlerim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim.” Dedi.Sonarısın da söz alan Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan ise şunları söyledi; “Bu gün 8 Mart dünya kadınlar günü münasebetiyle ve okulda bulunan öğrencilerimizin bizlere yazdığı mektup dolaysıyla benimde mezun olduğum Atatürk İlkokulunu gezip sorunlarını yerinde tespit etmek istedik. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ziyaret ettik. Aynı zamanda bayan öğretmenlerimizin de 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladık. Kadınlar hem Annelerimiz hem Bacılarımız hem de Eşlerimiz onların insanlık üzerinde büyük emekleri var. Ben bir kez daha tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum. Sayın müdürümüzün, öğretmenler ve öğrencilerimizin bazı istekleri var. Onların çözümü içinde bir çalışma başlatacağız. Ben tekrar başta müdürüm olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu sıcak ortam için teşekkür ediyorum. Dedi.

10 Mar 2016 - 11:43 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.