Akçakele Belediyesi Engellileri Gaziantep'de Gezdirdi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşayan engelliler belediyenin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği program kapsamında Gaziantep'i

İlçede ikamet eden engelliler için geçtiğimiz yıllarda Şanlıurfa’nın Harran, Halfeti ve Bozova ilçelerine gezi düzenleyen Akçakale Belediyesi, bu yıl engellileri Gaziantep’e götürdü. Kent merkezindeki tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ni gezen engelliler, program sonrası piknik yaptı.

Engellilere yönelik hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren Akçakale Belediyesi’nin organize ettiği geziye katılanlar, her anı dolu dolu keyifli bir gün geçirdi.
Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet Efe Akdoğan, program sonrası yaptığı açıklamada, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Akçakale Belediyesi ile engelleri aşmaya devam ettiklerini belirtti.

Akçakale Belediyesi’nin 2009 yılından bu yana engellilere verdiği hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini ifade eden Akdoğan, “Bu yıl 4’üncüsünü düzenleyerek artık geleneksel hale getirdiğimiz ‘Engelliler Bölgesini Tanıyor’ adlı çalışma kapsamında bugün il sınırları dışına çıktık. Arkadaşlarımızla birlikte Gaziantep’i gezdik, hayvanat bahçesini gezdik, pikniğimizi yaptık. Mutlu, güzel, eğlenceli anlar geçirdik. Ben şahsım ve engelliler adına başta Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

16 May 2017 - 11:43 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.