Akçakale’de Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi Hizmete Giriyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe Devlet Hastanesinde uzun zamandır açılması için uğraş verilen yenidoğan yoğun bakım ünitesi yaklaşık 20 gün

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, yenidoğan yoğun bakım ünitesinin açılması için çalışmalarda sona gelindi. Ağustos ayının ilk haftası açılması planlanan yenidoğan yoğun bakım ünitesi sayesinde hastaların başka hastanelere gitmesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Tüm hazırlıkların bitme aşamasına geldiğini ve son çalışmaların yapıldığını belirten Akçakale Devlet Hastanesi Başhekim Şeyhmus Göz, "Akçakale Devlet Hastanesine yeni geldiğimde yeni doğan çocuklar için yoğun bakım ünitesinin eksikliğini his etim. Çalışmalarım sonucunda beş artı bir olacak şekilde yenidoğan yoğun bakım ünitesini Allah’ın izniyle Ağustos ayında açmayı planlıyoruz. Açıldıktan sonra Akçakaleli vatandaşımız için önemli bir hizmet olacağını düşünüyorum. Bu sayede yeni doğan hasta bebeklerimiz şehir dışına çıkmaktan kurtulacak inşallah" şeklinde konuştu.

10 Tem 2017 - 17:12 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.