Akçakale Engelliler Merkezi’ne Kavuşuyor

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediyesi kente engellilerin eğlenme dinlenme ve öğrenme imkânı bulabilecekleri modern bir Engelliler Merkezi kazandırıyor.

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, göreve geldiği dönemde ilçede yaşayan engelli vatandaşlara bir söz verdiğini belirterek, “Artık bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Engelliler Merkezi’nin ihalesini yaptık, en kısa zamanda temelini atarak, engelli kardeşlerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Nüfusu 105 bin olan Akçakale’nin 115 bin Suriyeliyi misafir ettiğine vurgu yapan Ayhan, “Nüfus arttıkça ihtiyaçlar da artıyor. Ne kadar hizmet üretirsek üretelim, bu ihtiyaçlar hiçbir zaman bitmeyecek. Engelliler Merkezi’ni de ilçemiz için önemli bir ihtiyaç olarak görüyoruz. Bu projemiz tamamlandığında, engelli vatandaşlarımız gönüllerince eğlenebilecekleri, dinlenebilecekleri ve kendilerini geliştirebilecekleri bir mekân kazanmış olacak. Şimdiden bütün Akçakalelilere hayırlı olsun” diye konuştu.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu ve bu bilinçle hareket ettiklerini kaydeden Ayhan, “Amacımız, engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak ve engellerin bedende değil ruhta olduğunu herkese göstermek” ifadelerini kullandı.

01 May 2017 - 13:33 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.