Akçakale'de Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu Kuruldu

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu kurdu komisyonda ilçenin bütün kurumlarını ve komisyona ilçenin en aktif genç

Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya dün saat 10:30'da kurum amirleri ve Akil Gençler ilçe başkanı ile uyuşturucuyla mücadele komisyonu kurma amaçlı bir toplantı gerçekleştirdi.
Yosunkaya: “İlçemizin kanayan yarası uyuşturucu ile mücadele etmek ve her kurumun kendine düşenin daha fazlasını yapmak için bütün kurum ve ilçe halkıyla beraber el ele verip bu gençlerimizi zehirleyen iletle mücadele etme için herkesden elini taşın altına koymasını istiyorum” dedi.

Geniş çaplı bir komisyon oluşturan Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya Akil Gençlerin çalışmalarını atandığı günden itibaren takip edip gençlerin çalışmalarını önemsediğinden dolayı Akil Gençler Platformunu komisyona dahil etti.
Komisyona dahil olan Akçakale Akil Gençler ilçe başkanı Hüseyin Elçi şunları kaydetti;
Elçi: “Biz Akçakale Akil Gençler Platformu olarak 2 yıldır bu ilettin mücadelesini veriyoruz ama tek el ses getirmez değimiyle bir kaç kez sayın Kaymakamımız ve diğer kurumlarımızı uyuşturucu sorunu ilgili istişarelerimiz olmuştu ve nihayet ilçe kaymakamımız sayın Selçuk Yosunkaya bugün komisyonu kurdu ve bizleri de komisyona dahil etti. Komisyona bizleride dahil ettiğinden dolayı sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum ve biz gençler olarak elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız inşallah” dedi.
Komisyona dahil olan Akçakale Akil Gençler vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Akçakale Akil Gençler uyuşturucu ile mücadele için Akçakale Akil Gençler Teşkilatı Teşkilat başkanı Abdullah Takuşun evinde toplanarak mücadeleyle ilgili yol güzergahı ve çalışma planını belirlemek amacıyla tam teşkilat toplandılar.
Teşkilat Başkanı Takuş: Başkanımın dediği gibi biz gençleri komisyona dahil eden sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum inşallah elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret edecez” dedi.

18 May 2017 - 01:47 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.