Akçakale'de 112 Yolu Asfaltlanıyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 112 Acil Servis yolunun asfaltlanmasına Büyükşehir Belediyesince başlandı.

Akçakale Belediyesi ile ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda yürütülen çalışma kapsamında, yaklaşık 2,2 kilometre uzunluğundaki 112 Acil Servis yoluna sıcak asfalt serim işlemine start verildi. Hummalı çalışmayla daha düzenli ve güvenli hale getirilen yol, önümüzdeki birkaç gün içinde Akçakale halkının hizmetine sunulacak.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Belediyelerin görevi vatandaşa hizmet etmek. Bizler de Akçakale halkına hizmet etme adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçe belediyemizin sorumluluğundaki hizmetleri kendi imkânlarımızla yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken işlerde de Büyükşehir’den destek alıyoruz. 112 yolu da bu kapsamda yapılan işlerden birisi. Şu anda ekipler yoğun bir çalışma yürütüyor. İnşallah kısa sürede tamamlanacak ve yol ilçe halkımızın kullanımına sunulacak” dedi.

Ayhan, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi olmak üzere, yolun yapımında emeği geçen herkese ilçe halkı adına teşekkür ettiğini belirtti.

30 Mar 2017 - 12:03 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.