Akçakale Belediyesi'nde Gece Mesaisi

Akçakale belediyesi mübarek ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde park bahçe ve orta refüjlerde bulunan ağaçları sulama sivrisinekle mücadele ve

Akçakale belediyesi mübarek ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde park bahçe ve orta refüjlerde bulunan ağaçları sulama, sivrisinekle mücadele ve temizlik, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Akçakale belediyesi temizlik işleri 100 kişilik ekiple ilçe merkezinde sinekle mücadele, park bahçe ve orta refüjlerde bulunan ağaç altlarını yabancı otlardan temizleme, çimleri sulanma cadde ve sokak temizliğine gece aralıksız devam ediyor.

Akçakale belediyesi halk sağlığını güvence altına almak için, mevsim geçişlerinde sinekle mücadele yöntemini de uyguluyor. İlkbaharda başlayan ve yaz mevsiminde artış gösteren sineklere karşı ekipler gece boyu ilaçlama yapıyor. Temiz toplum, uygar toplum anlayışından hareketle tertemiz, düzenli, sağlıklı ve yaşanılır bir ilçe oluşturma çerçevesinde, yerleşim alanlarında üretilen atıkları günübirlik almak; cadde, sokak, çarşı ve sokakların günlük temizliğini aksatmadan gece boyunca aralıksız devam ediyor.

Belediye başkanı Ayhan yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere ye verdi:”Misyonumuz, tüm belediye çalışanlarıyla birlikte çevreci, katılımcı, insan odaklı, güvenilir, hesap verebilir, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla hizmetleri etkin ve verimli bir şekilde sunarak, ilçenin değişimine yön verip halkın yaşam standardını yükseltmek. Vizyonumuz, ekonomisi güçlü, kültürel değerleri canlı, çevreye duyarlı, teknolojinin tüm araç ve gereçlerinden faydalanılarak kendine ayrılan bütçeyi tasarruflu kullanan, doğal kaynakları koruyan, ihtiyaç halinde günün her saatinde ekiplerini organize edebilen, eğitimli ekipler oluşturan, her kesimin beğenisini kazanan, modern, sağlıklı ve temiz bir kent oluşturmaktır” dedi

(URFANATİK)

#

17 Tem 2013 - 00:00 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.