Akçakale Belediyesi Kırsalda Dur Durak Bilmiyor

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kırsal Mahallelerde yol yapım ve genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Kırsalda Dur Durak Bilmiyor
Video için play'e tıklayın

AkçakaleBelediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler KırsalMahallelerde yolyapım ve genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Zenginova, Aksahrinç ve Ayyıldız mahallesinde sokak içi ve stabilize yol yapım çalışmalarını noktalayarak Akdiken mahallesinde yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın ilçe genelinde Fen İşleri Müdürlüğüne verdiği direktifler sonucunda merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde yol yapım ve genişletme çalışmaları süratle devam ediyor.
Hizmetleri ilçe merkezinde sınırlı tutmayan başkan Ayhan Akçakale kırsal mahallelerindeki stabilize yol çalışmalarına da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Akçakale kırsal mahallelerinden Zenginova, Aksahrinç ve Ayyıldız mahallesinde sokak içi ve stabilize yol yapım çalışmalarını tamamlayan ekipler Akdiken mahallesinde yol genişletme ve stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.
Çalışmaların devam etiği bölgede incelemelerde bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Bundan bir hafta önce fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekipler kırsal mahallemiz olan Zenginova, Aksahrinç ve Ayyıldız mahallesinde hummalı bir çalışma başlattı. Belediye olarak yaklaşık bir yıl önce Akçakale merkez mahallelerimizde başlattığımız kilitli beton parke döşeme çalışmalarında sona geldik. Merkezde kilitli beton parke olmayan mahallemiz, sokağımız, caddemiz kalmadı. Çok büyük bir yol kat etik. Akçakale ye bağlı bir çok mahalle ve sokakların yol sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Allah nasip ederse çalışmalarımız da bu hızla devam ederse bir kaç ay sonra yoluna dokunmadığımız düzenleme yapmadığımız mahalle kalmayacak. Çalışma arkadaşlarıma büyük kolaylıklar sağlayan ve onlara yardımcı olan tüm bölge halkına da teşekkür ediyorum." Dedi.
Çalışmaların yapıldığı alanı meraklı gözlerle izleyen mahalle sakinleri ise yaptıkları açıklamada şöyle konuştu; “Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’a çok teşekkür ediyoruz. Yapılan bu çalışmalar gerçekten bizi mutlu ediyor. bizim yollarımıza ve mahallemize yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yol yapım ve genişletme çalışmalarını memnuniyetle karşılıyoruz. Tüm konularda başkanımız bizlere yardımcı oluyor. Başkanımızdan çok memnunuz Allah ondan razı olsun." Dediler.
Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Akdiken mahallesindeki yol yapım çalışmalarından sonra diğer kırsal mahallelerde de çalışmaların devam edeceğini belirtiler.

12 Oca 2017 - 12:59 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.