Akçakale Akil Gençler Kırsalda Gençlerle Beraber

Akçakale Akil Gençler Platformu İlçe Başkanı Hüseyin Elçi ve platform üyeleri ile beraber Akçakale'nin kırsal mahallerindeki gençlerle bir araya

Akçakale Akil Gençler, Akçakale'de 2 yıldır kurulmuş olup her kesime hitap eden bir Gençlik Topluluğudur.

Akçakale Akil Gençler yaklaşık 2 yıldır kurulmuş olup partilerden bağımsız şekilde kendilerince memleket için ses olmaya devam ediyor. Akçakale Akil Gençler memleketin sıkıntılarını Her zaman dile getirmiş sıkıntının olduğu veya eksiklik hissedilen kurumla görüşülerek halkın, milletin taleplerini kurum amirlerine veya müdürlerine iletmişlerdir.

Sosyal medya üzerinden kırsala davet edilen Akil Gençler sırayla mahalle, mahalle muhtarlık, gezmelerine aralıksız devam edeceklerini dile getirdiler.

Elçi; " Kuruluşundan yaklaşık 2 yıl geçmesine rağmen Akil Gençler Platformu tüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Platform başkanı olarak ilçemizde halkın sesi olmaya devam edeceğiz, sık sık toplantılar düzenleyip Akçakale halkı için en iyisini yapmaya çalışacağız " dedi.

08 Ağu 2017 - 13:45 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.