15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yüzlerce kişi ellerindeki Türk bayraklarıyla Suriye sınırına

Akçakale Belediyesinde organize edilen program kapsamında ilçe girişindeki Bayraklı Kavşak'ta toplanan vatandaşlar, tekbir getirip, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" sloganları attı.

Mehteran takımı eşiliğinde ellerindeki Türk bayraklarıyla Suriye sınırına kadar yürüyen vatandaşlar, daha sonra Süleyman Şah İlkokulu'nun bahçesine geldi. Burada dualar okundu, hain darbe girişimini lanetlendi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, yaptığı konuşmada, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, "İçimizdeki hainler inşallah temizleniyor, temizlenecek, bu ülke inşallah bir daha '15 Temmuz'u yaşamaz. Çünkü dış güçlerin bize yapmış olduğu oyunları hepimiz görüyoruz, ondan dolayı ben buradan tüm hemşehrilerime sesleniyorum aynı şekilde devletimizin yanında, bayrağımızın yanında dik durmalarını istiyorum." dedi.

Programa Akçakale Kaymakam Vekili Temel Ayca, gaziler, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

12 Tem 2017 - 08:12 Şanliurfa/ Akçakale- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.