Belediye personeline iş güvenliği eğitimi verildi

Afyonkarahisar Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Programı Kapsamında Personele Yönelik İş Güvenliği Ve Obezite İle Mücadele Eğitimi Verildi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim programı kapsamında, personele yönelik iş güvenliği ve obezite ile mücadele eğitimi verildi.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen seminerde, İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Özkan ve İş Güvenliği Uzmanı Hatice Karakaya, "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" konularında personele bilgi verdi. Eğitim seminerinde işçilerin yasal haklarını, iş yerlerinde olabilecek tehlikeleri ve meslek hastalıklarını anlatan İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Özkan, insanın en temel hakkının yaşama hakkı olduğunu belirterek, “İş sağlığı; tüm mesleklerde çalışanların bedensel, ruhsal ve sosyal yönden iyilik halinin en üst seviyede bulundurulması ve geliştirilmesidir.’ Bu tanımdan da anladığımız gibi sadece bedensel yönden sağlıklı olmamız iş sağlığını bize göstermez. Ruhsal ve sosyal yönden de yani yaptığımız işin karşılığını almakta çok önemlidir” dedi.

İş sağlığı ve güvenliği eğitiminin ardından, İl Sağlık Müdürlüğü’nün 24 Temmuz 2019 tarihinde Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu Toplantısı’nda alınan karar gereğince obezite ile mücadeleyle ilgili konularda da personele eğitim verildi.

#

31 Tem 2019 - 10:11 Afyonkarahisar- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.