Adıyaman-Şanlıurfa Yolu Üzerinde Eroin Baskını

Adıyaman'da polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda kent merkezine eroin getiren 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman’a, eroin maddesi getirileceği bilgisi alması üzerine Adıyaman-ŞanlıurfaKarayolunda uygulama yaptı. Yapılan uygulamada durdurulan bir araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden 2,75 gram eroin ele geçirildi. Şahıs burada gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Yine aynı noktada geçmekte olan bir minibüs ise durdurularak arandı. Yapılan aramalarda minibüs içerisinde bulunan bir şahsın üzerinde 5 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
Konuyla alakalı soruşturma sürüyor.

İHA

21 Kas 2019 - 11:31 Adiyaman- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.