Sokak hayvanları sorununa ortak çözüm arayışı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Sokak Hayvanlarıyla İlgili Sorunların Çözümü İçin Hayvan Severler Ve Mahalle Muhtarları Bir Araya Geldi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sokak hayvanlarıyla ilgili sorunların çözümü için hayvan severler ve mahalle muhtarları bir araya geldi. Kediler için kısırlaştırma merkezi kurulması için çalışmalara hız verdiklerini belirten Çetin, “Böylece soruna önemli bir çözüm getirmiş olacağız” dedi.

Başkan Çetin, toplantıda, hayvanseverlerin kurduğu derneklerin, mahalle muhtarları ile bu konuda işbirliği yapmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Çünkü, bizim belediyecilik anlayışımızda, muhtarların çok önemli bir yeri var. Muhtarlar, en demokratik şekilde seçilen halkın temsilcileridir. Muhtarlar seçilirken, tek başına ortaya çıkar ve hiçbir siyasi partinin gücüne yaslanmaz. Gönüllü olarak, karşılık beklemeden halka hizmet ederler” dedi.

Kedi Park çalışmalarına hız verildi

Başkan Soner Çetin, bu anlamda muhtarların hayvan sever dernekleriyle işbirliği içinde olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Sokaktaki dostlarımızın sorunlarına hep birlikte çözüm bulacağız” şeklinde konuştu.

Kedi Parkı kurma çalışmalarına hız verdiklerini açıklayan Çetin, bu parkın içinde kedi kısırlaştırma merkezi bulunacağını söyledi. Başkan Çetin, kısırlaştırma ile sorunun büyük ölçüde çözüleceğini kaydetti.

Haykondef Başkanı Nesrin Çıtırık da, binden fazla ilçe belediyesi ile işbirliği içinde olduğunu belirterek, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve rehabilitasyonu konusunda en başarılı çalışmaları Çukurova Belediyesinin yaptığını söyledi.

Çukurova Belediyesi ekibini kutlayan Nesrin Çıtırık, kısırlaştırma merkezinin en kısa zamanda faaliyete geçmesiyle, bu konudaki sorunun çözüme kavuşacağını ifade etti.

#

14 Tem 2019 - 13:00 Adana- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.