Adana’da 24 metruk bina kaldı

Adana'da Uyuşturucu İle Mücadele Stratejisi Ve Eylem Planı Kapsamında Metruk Binalara Yönelik Güvenlik Tedbirlerinin Alınması Tehlike Arz Edenlerin

Adana’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında tespit edilen 551 metruk binadan geriye 24 bina kaldı.

Uyuşturucu ile mücadele stratejisi ve eylem planı kapsamında metruk binalara yönelik güvenlik tedbirlerinin alınması, tehlike arz edenlerin yıkılması, tarihi metruk binaların restorasyonu hususunda yapılan çalışmalarda gelinen aşama; Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.

Toplantıda konuşan Vali Demirtaş, metruk binalarla ilgili olarak yürüttükleri çalışmalara ara vermeksizin devam ettiklerini dile getirerek il genelinde tespit edilen 551 metruk binadan geriye sadece 24 binanın kaldığını kaydetti.

Kent güvenliği ile bağımlılıkla mücadele konusunda metruk binaların büyük bir önem arz ettiğini belirten Vali Demirtaş, “Bağımlıkla mücadeleyi tüm paydaşlarla, çok yönlü olarak koordineli bir biçimde yürütüyoruz. Bu çalışmalar neticesinde önemli mesafeler aldık. Bizler bağımlılığın gençlerimizin ve toplumumuzun geleceğini karartmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Vali Yardımcısı Murat Süzen ve ilgili kamu kurum temsilcilerinin katıldığı toplantı, yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

#

21 Tem 2019 - 13:17 Adana- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.